Complete luchttechnische installaties

Levering, montage en onderhoud

Complete Luchttechnische Installaties

Geen zorgen meer over luchtbehandeling? Wij zorgen ervoor dat het complete pakket geleverd en geïnstalleerd wordt op uw project! Zo bent u zeker van een gezond leefklimaat binnen uw woning of bedrijf. Klimaatbeheersing op maat, dat is waar wij voor staan.
Ventileren, koelen, verwarmen of alles-in-een


Samen met u kijken wij welke oplossingen voor klimaatbeheersing het beste bij uw project passen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren over de meest optimale vorm van luchtbehandeling binnen uw ruimte(s). Wilt u alleen ventileren of ook verwarmen en/of koelen? Wij maken een calculatie en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Uiteraard zorgen wij voor de levering van de materialen en onze ervaren installateurs monteren het complete systeem. 

Complete luchttechnische installatie voor klimaatbeheersing


Schone lucht


Schone lucht is één van de basisbehoeften van de mens. Wanneer de ventilatie in een gebouw of woning niet goed is, kan dit gezondheidsklachten opleveren voor de werknemers of bewoners. Een gezond binnenklimaat kan klachten als hoofdpijn, slaapproblemen en nog vele andere klachten helpen voorkomen.


Van appendages, WTW-units, brandkleppen, CAV en VAV kleppen, kleppenregisters tot het kanaalwerk, wij doen er alles aan om het systeem voor ventilatie en de verwarming en/of koeling perfect in te stellen. 

Snelle levering en installatie

RIPRO Klimaattechniek biedt diverse mogelijkheden voor luchtbehandeling. Naast de levering van diverse kanaalsystemen zorgen wij ook voor de montage en/ of het onderhoud.


Neem vrijblijvend contact op


RIPRO Klimaattechniek B.V.

Zeppelinstraat 11B

7903 BR Hoogeveen

(+31)521 785084 


Algemeen e-mailadres: info@riproklimaattechniek.nl