luchttechniek kerk

RIPRO helpt kerk ombouwen tot school

Een bijzondere gewaarwording: een kerk ombouwen tot school. Dit was aan de orde op één van onze recente projecten. Er moesten veel aanpassingen gedaan worden om het oorspronkelijke pand geschikt te maken als school. Uiteraard draaien wij van RIPRO Klimaattechniek onze hand daar niet voor om.

RIPRO

Gewoon goed onderwijs

Nadat het pand volledig is verbouwd en RIPRO de complete luchttechnische installatie heeft geïnstalleerd, zal het in gebruik genomen worden door de School voor Persoonlijk Onderwijs (SvPO).

SvPO staat voor simpel, goed onderwijs. Zij hanteren kleine klassen, waarin een goede sfeer van belang is. Ze bieden VMBO-T, HAVO, VWO en gymnasium. De leerlingen krijgen weinig huiswerk, veel taalreizen en anderhalve week vakantie die zij zelf kunnen inplannen. De school wordt bekostigd en is betaalbaar voor iedereen. Kijk op www.svpo.nl voor meer informatie.

goed onderwijs

RIPRO verzorgt luchttechnisch project

Niet alleen bouwtechnisch was er veel werk aan de winkel. Ook luchttechnisch moest er veel gebeuren. Dit gedeelte heeft RIPRO opgepakt. Er is een volledig nieuwe luchttechnische installatie geplaatst, van A tot Z. Aangezien het gebouw een heel andere functie krijgt, is het zeer van belang de luchttechnische installatie hierop aan te passen. Er zullen zich veel mensen tegelijk bevinden in het pand, hierdoor moet zowel de toevoer van schone lucht, als de afblaas van vuile lucht voldoende zijn.

luchttechniek school
RIPRO

Voor meer nieuws en actuele projecten, houd onze facebookpagina in de gaten.

Benieuwd wat RIPRO voor uw project kan betekenen? Wij informeren u graag wat betreft de mogelijkheden omtrent een luchttechnische installatie. Neem contact op via 0521-785084 of via info@riproklimaattechniek.nl.